Menü Bezárás

A varázseszköz mindig működik?

Kedves barátnőmmel, egy kicsit „szakmáztunk”, együtt gondolkodtunk, megvitattunk néhány kérdést az általunk használt módszerrel kapcsolatban. Igen, mi is szoktunk, segítőként egymást is segíteni, véleményt, tanácsot kérni, és ez így nagyon jól van, hiszen így megoszthatjuk egymással felismeréseinket, gondolatainkat, együtt, egymást emelve fejlődhetünk, megvizsgálhatjuk, újra értékelhetjük saját vagy társunk felvetéseit, megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, így is élővé téve Önmagunkban a rendszert.

Ilyenkor nem ritka, hogy fényüzenetek sokasága kezd áramolni, és magasabb minőségű fényüzenetek, felismerések érkeznek hozzánk, az eszmecsere során. Gondoltam ne tartsuk meg ezt most magunknak, mert hiszem, hogy hasznos lehet bárkinek J Szóval, minden eszköz, módszer, kulcs, amit megtanulunk (emlékezetünkbe idézünk), legyen az az Asztrológia vagy bármely ága, az Atlantiszi számmisztika, a Csillagbölcselet (Asztrozófia) tudománya, vagy valamely energetikai gyógymód, hiszen a végtelenségig sorolhatnám, mert sokan vannak J évszázados, évezredes, vagy még régebbi hagyományokkal, alapszabályokkal bíró rendszer. Működnek. Tudjuk. Tapasztaljuk. Egy biztos, mind dinamikus, élő, fénnyel teli (ha élteted), ha átszűröd magadon, átérzed, éled, ha hajlandó vagy az új megismeréseket befogadni. Mind varázseszköz, kulcs.

 „Élő egység, dinamikus és változó, az egyensúly, a fejlődés, emelkedés felé haladó.”

Még egy biztos velük kapcsolatban:

„Az üzenet forrása és célja egy és ugyan az. Nem a módszer dönti el az üzenet tartalmát, és irányát. A módszer, a személy, aki alkalmazza közvetítő, kapcsolódás által. A lényeg a kapcsolódás, mert így tud a Fénnyel teli üzenet eljutni hozzád.”

Szóval, hogy is van ez? Megtanulsz egy hagyományokkal bíró rendszert, vannak szabályai, vannak alapvető tételei, amiket elfogadsz, amikor tanulod. Nyilván azért kezded tanulni, mert egyetértesz, igaznak, valónak érzed a szellemiségét, vagyis nincs okod megkérdőjelezni ezeket az alapokat. Rezonálsz velük, érted, érzed. (Nem véletlen, hiszen „csak” emlékszel valamire, ami régtől benned van már). Megtanulod, majd elkezded használni. Mit jelent, hogy használom? Szerintem azt, hogy élővé teszed, fénnyel töltöd, felismeréseid, megtapasztalásaid által. Vagyis fejlődik, növekszik, fényesedik benned, már régen túl mutat azokon az alapszabályokon, amiket „megtanultál”, már részed, már Te magad vagy, együtt lüktetsz, együtt élsz vele, bölcsesedsz és emelkedsz általa. DE ehhez kell az, hogy élővé tedd, hogy gondolkodj, hogy nyitott légy, különben csak füzetből, könyvből kiolvasó, alapszabályokat szajkózó leszel, és „meghal” benned a rendszer, kihuny a varázseszköz tüze. Mert ezek a „módszerek” varázseszközök, Önmagad és a Mindenség megismeréséhez, a jelek olvasásához segítenek hozzá. Az emelkedéshez, a fejlődéshez, a csoda átéléséhez adnak kulcsot a kezedbe. Ez lehet aranykulcs is, vagy vas…rajtad múlik.

„Soha nem a módszerrel, a varázseszközzel van baj. Az VAN. Működik, tuti. Csak épp Kati katisan értelmezi, használja, Peti petisen, vagyis mindenki a maga szűrőjén, szintjén, amit megért és felfog belőle, amivel együtt tud rezegni.”

„A csillagüzenetek fénnyel és szeretettel vannak az égre írva mindenki számára. Nincs meghatározva, hogy ki olvashatja és ki nem. Néhányan azonban jobban emlékeztek régi tudásotokra, és vannak akik még nem idézték vissza ezen képességüket. Nincs ezzel semmi gond, hiszen nem szükséges mindenkinek egyformának lennie. Hallgassatok magatokra és tiszta forrásotok érzékelése egyre erősebb lesz.”

Szóval csak annyira törődj azzal, amit más mond, hogy megvizsgálod saját rendszeredbe beleillik-e? Mit érzel? Valós és örök, igazolható számodra, alátámasztják tapasztalatok, megélések, megérzések? Ha nem, akkor vesd el, mert, az az övé. Nem univerzális, nem a tied. Saját tapasztalat, visszaigazolás és azok az alapok számítanak, amit igazolva látsz/érzel, amivel azonosulsz. „

Én mindig azt érzem, hogy az alap megtanulása, megértése után bennünk fejlődik tovább a módszer, válik egyre fénylőbbé a varázseszköz. Van ahol/akinél ez által elcsúszik, elferdül, elszürkül, van ahol/akiben fényesedik, gyarapodik, finomodik.

„Sokféle nézőpont létezik, mindenki a maga szemszögéből lát vagy akar látni mindent. Valójában ez érthető, hiszen saját szűrőnkön keresztül látjuk a körülöttünk lévő világot, ezen keresztül véljük megérteni is.”

Hogy tud elcsúszni, elszürkülni? Talán azon túl, hogy nem teszed élővé, még ott, hogy nem kapcsolódsz saját belső fénymagodhoz, vagy ha úgy tetszik az Egyetemes Forráshoz, elfelejted, miért is indultál el az úton, nem a valódi fényüzenetedre vagy nyitott, és befogadó, hanem a vágyott válaszhoz igazítod a rendszert. Csűröd, csavarod, amíg meg nem magyarázod… Időről, időre kérdezd meg magadtól, mi vezérel, tiszta szándék vezet? Mi a célom?

„Kell a „szakmai” nézőpont csere, megnézni a másik szemével, megbeszélni, DE nem kell feltétlen elfogadni, meg kell nézni ki mondja, át kell szűrni, és csak azt beépíteni magadba, amit igazolva érzel a saját rendszeredben, ami veled rezonál, a Te tudatosságod szintjén áll. És ez nem kritika vagy minősítés, ez van. Mindenki más, más rezgés, más szűrő, mást ért meg, máshogy éli meg a hatásokat. A forrás, az üzenet, a módszer, a tudás ugyan az, egyetemes és megmásíthatatlan. Csak a nézőpont, a megértés szintje, a szándék és a tudatosság rezonanciája változik. Annyi ahány testet öltött lélek van a földön. A saját belső fénymagra kell fókuszálni, kapcsolódni az Isteni forráshoz és nem hagyni a kétkedést megfoganni.”

„A Fényüzenetek a csillagok fényén utaznak, az erők nem válogatnak, de azt tudnotok kell, hogy mindenki más szinten és más minőségben tudja befogadni őket. Ez így van rendjén, így áll össze az Egész. Mint réten a virágok sokasága. Mint a kirakós darabok, ha összerakjátok őket, gömb lesz belőle, a Világ.”

„Az Univerzumban REND van, és ez a REND érvényesül mindenhol. Egyetlen porszem sincs a világon véletlenül ott, ahol van. Minden rendezett, minden létező kapcsolatban van.”