Menü Bezárás

Égi segítők hívása

A közvetítések során Égi segítőinktől érkezett tanítások, útmutatások alapján az alábbi ima és meditációs módszert kaptam, melyet most tiszta szándékkal és szeretettel adok át Neked, remélem hozzájárulás lesz saját utadhoz: Akár elmélyült ima akár meditáció keretében használható. Égi segítőink hívásánál, együttműködésük tudatos kérésénél a szabad akaratunkat nyilvánítjuk ki és kvázi engedélyezzük a sorsunkban való segítségnyújtást a számukra, mely így sokkal hatékonyabb és mélyebb tud lenni, mint a spontán. Tanításaik alapján mindig a pozitív dolgok meglétére koncentrálva, vizualizálva, gondolva és kimondva kérjük és már előre hálát adva megköszönjük, hogy amit elérni, megkapni szeretnénk, az VAN. Mert Isten tudatában, az Éteritásban minden egyszerre VAN. A fizika és az idő korlátja ugyanis csak a mi világunkban létezik. Vagyis kérésünket mindig jelen időben, előre megköszönve mondjuk ki gondolatban vagy hangos szóban, meditációban vagy elmélyült imában. Képzeljük el, lássuk kérésünket megvalósulva, létezve, fénnyel és élettel töltve. (vizualizáció) Amennyiben kérésünk más testet öltött lelkeket is érint, még ha a saját gyermekünkről van is szó, mindig tiszteletben kell tartani, hogy Ő maga is, vagy Ők is saját szabad akarattal rendelkezők, így erővel sorsukba beavatkozni vagy beavatkozást kérni nem lehet, még tiszta szándékkal, szeretettel vezérelve sem. Ilyenkor mindig úgy kell kérni, hogy ezt tiszteletben tartsuk, vagyis tanításaik alapján az alábbi kiegészítést kérik az Égiek hozzá tenni, az amúgy szabadon megfogalmazható ima-kéréshez: „a szabad akarat, a karma, az Isteni igazság univerzális törvényeinek legmagasabb szintű tiszteletben tartása mellett”.

A másik fontos tudnivaló, hogy minden ima, kérés, meditáció saját szívből-lélekből teremtődik, fénykapcsolat az Isteni, Égi forráshoz, a Mindenséghez, vagyis néhány alapkérést betartva sajátmagunk képére formálhatjuk a kapott imákat. Vagy egyszerűen a saját szavainkkal, gondolatainkkal megfogalmazzuk kérésünket.

Szóval, gyújts mindig fényt (mécses, gyertya), légy jelen, figyelj saját belsődre, lelkedre-szívedre, légy tudatos kérésedre, jelen időben fogalmazz, és előre adj tiszta szívvel hálát mindenért.

Bármiben, bármikor kérheted az Égiek támogatását, segítségét, ha nem tudod, hogy mely Égi segítőhöz fordulj, akkor legjobb (és amúgy is, mert ők úgy is mindent is tudnak), hogy a Mindenséget, a Teremtőt, az Istent és saját Égi segítőidet, személyes Angyalaidat szólítod meg, esetleg hozzáteszed és kéred mindazon Égi és Földi segítők támogatását, akik bármilyen formában a segítségedre tudnak lenni. Saját Belső Fénymagoddal kapcsolódva, kéred a Mindenség Fény és Szeretet erőit, hogy áramoljanak testedbe, lelkedbe, szellemedbe, és működjenek veled együtt, abban, amit megteremteni szeretnél. (kijelentő módban megfogalmazva, kérem-köszönöm, mert VAN). Csak arra figyelj, hogy érezd is át a kérésed, azt, amit elérni, megvalósítani szeretnél, szívből, lélekből jövő kérés legyen, lásd (vizualizáld) és érezd, hogy VAN, és bízd rá segítőidre, hogy hogyan támogatnak az ügyedben.