Menü Bezárás

Csillagfény meditáció Karácsonytól Vízkeresztig a 12 Szent Éjszakához Kapcsolódva

Készültem egy kis segítséggel Nektek, a most időszerű „12 Szent Éjszaka” meditációs gyakorlathoz. Természetesen a korábban közvetített meditáció továbbra is él és működik, hiszen a fény üzenetek igazsága örök, lejáratuk nincs.

Nagyon sokan, többször jeleztétek, hogy szívesen vennétek, ha a meditációimból hanganyag is készülne, amit „magatokkal vihetnétek” a személyes közvetítések után. Mivel igen erős támogatást és „sugallatot” kaptam ez ügyben idén, követve az Égi útmutatást, kicsit áthangolva, átdolgozva megszületett a „Csillagfény meditáció Karácsonytól Vízkeresztig a 12 Szent Éjszakához Kapcsolódva” meditáció hanganyaga.

Emlékeztetőül, hogy miért is jó Neked, mire is jó ez a meditációs gyakorlat: „Szentesetétől Vízkeresztig az úgynevezett 12 szent éjszaka alatt végzett meditáció segít felkészülni az előtted álló újesztendő erőinek minél harmonikusabb működtetésében. Lényegében a Nap útján megtalálható csillagképek csillagerőinek üzenetét, esszenciáját segít befogadni, megérezni, megismerni. Az „amint fent, úgy lent” elv alapján ugyanis ezek az erők benned, bennünk vannak, amint ezt felismered, képes leszel a rád ható kozmikus csillagerőket saját életed minőségének emelésére használni. Ráadásul az év végi hajrában lehetőséget adsz magadnak Én-időre.” Szóval hajrá, próbáljátok ki, hallgassátok meg, „használjátok” és szívjátok, lélegezzétek magatokba a Fény és Szeretet erőket, a Csillagok bölcsességét, táguljatok és olvadjatok össze a Fény Forrásával, a Mindenség Egységével.

Áldott Szentidőt kívánok Mindnyájatoknak!

ITT ÉRED EL A MEDITÁCIÓT.